Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Te is találkoztál már tízcentis orosz tarantulával a lakásodban? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 16.
Ha kiterjeszti a lábait, a tízcentis átmérőt is elérheti a „magyar madárpók”, mely egyre jobban terjed hazánkban. Az „orosz tarantula” marása nem halálos ugyan, de nagyon fájdalmas és allergiás reakciót válthat ki.
Tovább...
 
A kukacmentes cseresznye titka – ne nézz bele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 16.
Tudom, nem vigasztal senkit se, ha pontosítok egy tévedést: a cseresznye nem kukacos, hanem a cseresznyelégy lárváját találhatjuk benne (olykor – vagy gyakran). Ha enyhe a tél, akkor a gyümölcsöt károsító rovar populációjának kis hányada pusztul csak el, és sokkal kevesebb ép gyümölcsöt tudunk leszüretelni.
Tovább...
 
Idén is várja az önkénteseket a Sziget Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2019. július 16.
A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.
Tovább...
 
Hirtelen eszméletvesztés – nem biztos, hogy a meleg okozza Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. július 16.
Biztosan sokan érezték már, hogy mindjárt elájulnak, ha valami miatt túl sokáig kellett állniuk a napon. Sokszor ilyen nyilvánvaló okok állnak a jelenség mögött, azonban dr. Sztancsik Ilona, a Kardioközpont kardiológusa, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint az eszméletvesztés akár szívprobléma tünete is lehet.
Tovább...
 
Hol lakik a máktokormányos? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 16.
Tudtad, hogy egy gramm mákban körülbelül hatezer szem található? No, és máktokormányossal találkoztál-e már?
Tovább...
 
ÚJABB REKORD AZ EFOTT ÉLETÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. július 16.
Közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén - "Szeretnék üzenni azoknak, akik valami miatt úgy döntöttek, nem jönnek ki a fesztiválra: élnünk kellett volna még!"
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 16.
A kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
Közös éneklés és daltanulás Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. július 15.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg első alkalommal július 26-28-a között a Királyi Operett Napokat Székesfehérváron. A Feketehegy-Szárazréti Közösség Központ szabadtéri színpadán Királyi Operett Gála, a Bob herceg, valamint a Sybill operett látható és hallható majd.
Tovább...
 
Folytatódik az áramszünet július 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 16-án, kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Tárgyalásos megoldás született a Bébic utcai ingatlanról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. július 15.
Székesfehérvár Önkormányzata – ott élőknek tett ígérethez híven – folytatta az egyeztetést a Bébic utcai ingatlan üzemeltetőjével. Ennek eredményeként létrejöhet a megállapodás: nem lesz munkásszálló. Közalkalmazottak (óvodapedagógusok és a városi intézményekben dolgozó szakemberek), illetve fiatal sportolók számára nyújt majd átmeneti lakhatási lehetőséget az ingatlan. Az eredetileg tervezett befogadóképesség is csökken.
Tovább...
 
Röplabdások fogadása a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. július 15.
A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere a Városházán. Dr. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt, amellyel tovább öregbítették Székesfehérvár sportéletének hírnevét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8691 - 8701 / 20393